söndag 19 oktober 2008

Nu är han min!

Titta vem som bor hemma hos mig nu ! Är han inte underbar. Han stod där på hyllan i affären och bad mig ta med honom hem ( bara mig ) Så vad ska man göra när han står där och tittar på mig med sina fantastiska ögon ?Analysen är nog den: att jag inte fick tillräckligt med gosedjur när jag var liten , men den tror jag inte ett ögonblick på :-) Hur som helst är jag så glad över att ha honom hos mig. Han kan säga bääää och ruska på svansen och han är alldeles oemotståndlig.
Den förra mössan föll i god jord och passade bra. Vips så uppstod behovet av mössa hos en annan arbetskamrat. Så då fick jag göra en till efter önskemål. Samma grundmönster som förra , men själva dödskallen har jag broderat, och så har jag tvättat och filtat den lite.
Dagens fundering : Ska jag bli orolig över min barnsliga förtjusning vid 42 års ålder ?

7 kommentarer:

Jefa sa...

Grattis... till fårskallen menar jag! Nu rundar jag av stegandet denna vecka och ber dig noters på min rad 60550 steg (det är inte bara positivt med ny räknare...). Ha en skön vecka utan mig och kolla så du har MMS aktiverat på jobbtel så kan jag skicka en bra bild från poolen!
//Jennie

Marika sa...

Orolig? Nej för jösse namn, det är väl fullkomligt normalt? Shaun är ju jättesöt.

Åsa i Skuttunge sa...

Nej du är inte klok - se bara här vad den 50 åriga tanten köpte..
http://stickorospan.blogspot.com/2008/08/luna-moth-klar.html
-tja lite galna är vi väl...och söt nått hemskt var han ju!!

Åsa i Skuttunge sa...

länken försvann visst:
http://stickorospan.blogspot.com/2008/08/luna-moth-klar.html

Eva i Halmstad sa...

Helt underbart söt är han.
Eva.

Anna sa...

Men du, senast förra veckan kom min syrra och jag fram till att det bara blir värre med åren! Det är bara att bejaka och njuta, det är väl det man kommer på efter hand!

Jefa sa...

Hej pa dig kompis - vi ses pa tisdag! Vi har det fint har i solen med en drink i handen...
//Jennie