söndag 11 januari 2009

Flygfärdig!Nu är min Icarus färdig! Den blev mycket större än vad jag hade tänkt ,men jag är nöjd. Det var t.o.m. så att garnet ( inköpt på syfestivalen för några år sedan (!) Ullcentrum ,Öland ) tog slut. ( skit också ! ) Då lade jag undan hela arbetet så det fick ligga till sig lite ..... Reusltatet blev att jag till slut tog eget hemspunnet grått garn från min kära "hovleverantör " fåret Lakrits ooch stickade sista spetskanten. Det gråa harmoniserade perfekt med varandra. Den är ca 2,5 m mellan vingspetsarna så det blir mycket sjal att vira in sig kalla sommarnätter på altanen. Jag har stickat med stickor 4,5.


Före jul så fick jag en utmärkelse av stickor o spån . Nu tänkte jag skicka den vidare till "Sillen stickar" för jag tycker hennes blogg är väldigt positiv och kreativ . Jag blir både glad och imponerad av hennes alster och påhittighet.


Dagens fundering : Har ni fått blomma på burk ? det har jag .... undrar om detta projekt kommer att funka ... fortsättning föjer ......

9 kommentarer:

Sillen stickar sa...

Tack snälla du för utmärkelsen-motiveringen gjorde mig riktigt glad!
Hoppas din Icarus bär dig långt. En mkt vacker sjal.
/Cilla

Jefa sa...

Vilken otroligt vacker skapelse. Hoppas helgen varit lugn... Ses på tisdag!
//Jennie

Tina sa...

Fantastisk! Lakrits är verkligen pricken över i - tur att garnet tog slut! :)

Åsa i Skuttunge sa...

Icaros blev ju väldigt snygg!! Det blev en värdig avslutning på sjalen med Lakrits i udden. Tyvärr finns han inte bland oss längre, så det var bra att det blev något så beständigt som en sjalkant.

ylva sa...

Ojdå det visste jag inte vad trist men hoppas attt han skuttar runt på någon mumsig äng och äter sig tjock på härligt gräs!!

Liisa sa...

Fantastisk sjal!!! Lakrits blev en bra kant!

Samtal från min trädgård sa...

Så otroligt vacker sjal! Träffade en dam på syfestivalen i höstas, som letade garn till en sådan.

stickresan sa...

Härligt! Vilken vacker sjal.
h/sanna

Johanne sa...

Den blev lite extra vacker tack vare den där kanten tycker jag.
Tänk garnet tog slut när jag stickade min Icarus i somras också. När det bara var två varv kvar till avmaskning.