onsdag 15 april 2009

Stickkafé utan stickning?

När man har huvudet under armen i arla morgonstund och glömmer att ta med sin stickpåse så ....men det går faktiskt att gå på kafé ändå.Man får inte många maskor stickade men man har lika trevligt! Dessutom fick jag en virknål och garn i handen och kunde "låtsas" lite ........blev dock inte något att visa.
Just nu är man inne i en virkperiod. Jag köpte en bok på syfestivalen från Sätergläntan som jag har haft på min önskelista ett bra tag. Det finns fina mönsterrapporter och står mycket matnyttigt i den.
Nu har jag börjat på en rund liten väska och jag använder mina växtfärgade garner som jag fick av en jobbarkompis i somras. Grundfärgen är svart Järbogarn 2 tr

5 kommentarer:

Åsa sa...

Mycket lovande!

Tina sa...

Oh, en virkad väska. Jag vill nog börja på en till, blir så sugen när jag ser din fina. Och man kan ju aldrig få för många påsar/väskor - eller hur?

Asplund sa...

Så fina mönster! Ja, jag hoppas det blir det blir fler kaféträffar så vi kan ses igen - det var så kul att vara med även om det blev kort!

Samtal från min trädgård sa...

Den ser ju väldigt tjusig ut, din lilla väska. Tittade också på den boken, men det blev två andra som fick följa med hem ifrån Syfestivalen.

Hemskapat sa...

Hej!
Ta chansen att under en inspirerande helg i natursköna Waxholm prova på grunderna i tvåändsstickning den 22-23 Maj!
Vi lär dig grunderna, och att sticka olika slags mönster med hjälp av grundmaskorna.
För mer info besök stickkurs.se
Sprid gärna detta till kreativa, intresserade och nyfikna människor på ditt stickcafé och på jobbet!

Medlemmar i sticka.org erhåller 10% rabatt på kursavgiften!

Varmt välkommen önskar
Agneta
&
Marie-Louise