onsdag 29 april 2009

Till slut....


Från boken:Söma, Nåla, Binda av Linneá Rotquist Ericsson
Anita Andersson och Håkan Liby

I två dagar höll jag på innan jag långt, långt därinne bland alla hjärnvindlar hittade den information som jag sökte.
För ganska precis 1 år sedan började jag att nålbinda ett par sockor. Nu när jag hittade detta ofärdiga arbete bland mina allt för många kassar och korgar med garn, så hade jag glömt hur man gjorde! Fingrarna mindes inte heller! Så jag försökte vara strikt teoretisk och läste i min bok ....fungerade inte . Då bara gjorde jag som fingrarna ville ... blev fel det också!!! Frustrerad var ordet. Men så i går , bara klack det till när jag återigen försökte. Visst är det märkligt hur vår hjärna fungerar.
Varför jag slutade förra gången var därför att jag insåg att min egna spunna garn inte skulle räcka. Har nu bestämt mig för att ta nå´t annat när det tar slut .
Dagens fundering: Undrar om det finns mer information i hjärnan som jag inte vet om?????

6 kommentarer:

Anonym sa...

What a lovely sock, this is! I don't understand your writing but the photo I do understand and like very much. Marijgje

Åsa - "LaOsica" sa...

Ännu mera vita otroligt inspirerande bilder! Jag läser dig, och ser att du tittar in hos mig också, men har en något asocial period. Jobbet tar all energi. Kommer du på Spinspirations spinncafé/Öppet hus den 10 maj? Hoppas det.

Koko sa...

Hejsan!
Dom blir fina!
Jag undrar nog oxå om jag har annan information i huvudet som jag inte vet om... än! :P

Samtal från min trädgård sa...

Det tror jag säkert att vi har, mycket i olika krokar av hjärnan, som vi inte använder. Jag har i alla fall hittat många avkrokar, som jag gillar att utforska med min mindfulness-meditation. det är så intressant!

Mamma P sa...

å vilka fina sockor! köpte ett häfte om nålbindning i helgen. ska testa. det ser så fint ut men vi får se om informationen i häftet överhuvudtaget når in i min hjärna...

Lina sa...

Absolut finns det mer där inne, mer än vi någonsin kan tänka oss. Fantastiskt! Vi har mycket att upptäcka, både om oss själva och om andra.
Nålbindning har jag länge velat prova. Köpte en nål och laddade hem en beskrivning, men längre har jag inte kommit... Men jag vill!
Har du några tips?
Tack för en fin blogg!
/Lina