söndag 5 december 2010

Det börjar dra ihop sig mot Jul...


Oj Oj Oj vad tiden går fort just nu! Det är andra advent och redan söndag kväll , hur gick det till ? Helgen har varit fylld av roliga saker. Familjen tog en tripp till huvudstaden för att besöka Östasiatiska museét. Där kan man nämligen beskåda delar av den otroliga Terracotta-armén som den förste Kejsaren av Kina lät göra! Stockholm bjöd på ett kallt och blåsigt väder men i Gamla Stan var det Juligt och fint !



På jobbet har vi haft planeringsdag i veckan med friskvård som huvudtema. Det var rätt så befriande att vända bort blicken från patienterna en stund och istället se på oss själva som grupp och hur man som individ bidrar på sin arbetsplats. Man bör ta hand om sig själv för att orka hjälpa. Budskapet fyllde mig , så nu har jag lyxat till mig lite. En kaffemaskin har införskaffats och pryder nu vår köksbänk! En espresso efter maten, det är vardagslyx i stora mått. Som om detta inte vore nog ska även håret få sig en annan nyans ikväll . Varför ? "Because I´m worth it! "

1 kommentar:

Samtal från min trädgård sa...

Vi kanske också skulle traska i väg och titta på armén, men har inte kommit oss för fast vi var på Skansen i lördags, lika kallt och blåsigt.