lördag 2 juli 2011

Hemma igen!
....och alldeles uppfylld av en fantastisk stad! Bloggen har fått vänta och jag har inte stickat en maska på över en vecka och det känns helt ok . Men nu börjar det suga lite i sticktarmen. Får se vad jag ska anfalla i korgen med alldeles för många oavslutade projekt.....
Barcelona då ? Jo staden var så där kaotisk, pulserande och vacker som jag hade föreställt mig. Vi har sett så mycket vackert och hisnande vyer över staden från berget Tibidabo, Vi till och med blev överaskade av Barcelonas Pridefestival. Vi såg väl glada ut där vi stod och tittade, så vi utrustades snabbt med flagga och (!) kondomer.

Dagens fundering: Undrar vad damen som stod bredvid mig tänkte när hon gav mig en till kondom som låg på marken......?

5 kommentarer:

Asplund sa...

"The more, the merrier" kanske? ;)

Blenda sa...

Hej, välkommen hem! Barcelona är ett av de resmål vi funderar över att besöka i slutet av sommaren eller början av hösten!Pratar du/ni spanska, hur funkar det om man bara kan engelska?

Ha en fortsatt bra helg!
/Blenda

görel sa...

Barcelona är fantastiskt, har varit där tre gånger! Två gånger via jobbet, en gång privat med ena dottern.

Tant K sa...

Vad finigt! Är inte alls avis - själv får jag väl kontra lite senare med bilder från "Huvudstan",
ska bli trevligt det med.

Clara sa...

Ni verkar haft en underbar resa! Barcelona är verkligen en underbara stad, jag har varit där två gånger och vill åka dit igen. Det är roligt att Barcelona och Madrid är så gayvänliga, trots att Spanien är katolskt. På landsbygden är det värre har jag hört, men storstäderna förvånade mig positivt.

Tack också för din fina kommentar på min blogg!