måndag 18 juli 2011

"Kronjuveler"

Mina fingrar ville fortsätta att sy små små stygn. Det blev ett armband av linne och bomullstyg. Knappar av finaste pärlemor.


I lördags var jag i Parksnäckan och lyssnade på "Väsen" . En härlig musikupplevelse som bara gav mersmak. Samtidigt som jag blev berörd av deras vackra toner fick de mig att skratta gott åt alla dråpliga historier runt tillblivelsen av de samma. Vilken glädje! Vilka musiker ! Vilka "Kronjuveler "

4 kommentarer:

Veronica sa...

Vilket sött armband. Jättefint =)

Pysselfarmor sa...

Åh vilket armband - så himlarns snyggt!

Samtal från min trädgård sa...

Det var väldans snyggt! Här är det också tyst, men det är lovlediga barn som sover och bara den semesterfirande mamman som är vaken, trevligt det också.

Zoo keeper sa...

Snyggt! Det där tyget blir man glad av! Är lite avis nästan på ditt livstycke. Det är så himla fint. Jag sydde ett livstycke till min Häverödräkt, men fick en massa hjälp... Vore jättekul att göra som du, samma mönster men ett annat tyg.
Ja, för vem gör man om sig? Jag har ju "bara" tre pojkar, men försöker desperat att uppfostra dem till schyssta män. Inte sådana som tycker att uppumpade läppar är ett måste. Om 15-20 år får man se hur det gått... :-)))