onsdag 14 mars 2012

Minns ni ?Minns ni den här serien ? Jag var väl elva -tolv år och satt som klistrad. Helt uppslukad av alla intriger och historier om ond bråd död, svek och kärlek.Jag mindes i affären och tog med mig BBC:s Epos hem . Det tog några dagar innan jag vågade  titta .(Jag var rädd att förstöra mina minnen av denna fängslande släktsaga sedd utifrån en flickas perspektiv) Men jag behövde inte vara orolig ! Den står sig än, strålande skådespelarprestationer och allt går så där underbart långsamt med finess.
Under tiden stickar jag sockar till min dotter av mina restgarner.
Mönster: Valetinesox  av Wenche S Roald (Gratis mönster på Ravelry)
Stickor : 3,5 mm
Jag hoppade över mudden och gjorde bara hjärtat på hälen.

3 kommentarer:

Blenda sa...

Fina sockar!

Jag minns inte den där serien, däremot minns jag att jag satt klistrad framför TV;n när Törnfåglarna gick! Och den där andra med han Richard Chamberlain, Shogun, eller vad hette den? :-)

/Blenda

Asplund sa...

Ah - har själv just avnjutit den serien igen! Vilka skådespelare! Livia är allra bäst, tycker jag, tätt följd av Caligula.

Nu har vi ännu mer att prata om nästa gång vi ses :-)

Ylva sa...

Bland det bästa som har visats på tv tycker iaf jag. Fick boxen i julklapp för ett antal år sedan och har nog sett om den åtminstone 3 gånger!Vissa serier/filmer KAN man faktiskt se fler gånger.