lördag 25 augusti 2012

"i-Päd"

Har köpt en leksak. Jag kommer sällan åt vår dator.Nu kan jag göra inlägg när jag vill:) Hur som helst så hittar man många roliga "appar". Typ en app med effekter för kameran.Förutom lek så broderas det och förbereds för sjalstickning.3 kommentarer:

Blenda sa...

Hej!
Apropå brunt, kan lika väl erkänna att jag eg var ute efter en annan färg men eftersom den inte fanns tillräckligt mycket av så stod jag länge och resonerade med mig själv om brunt kunde vara något för mig. Jag var mycket tveksam, men eftersom det var utförsäljning med kanonpriser så tyckte jag att jag kunde chansa! Och nu är jag jätteförtjust i den, och undrar varför jag inte använder brunt mer...

Jag pratade med min bror idag, och vi konstaterade att det har varit mycket prat om att sommaren varit dålig, men varken han eller jag har upplevt det så! Visserligen har det inte riktigt varit en badsommar, men ändå tillräckligt bra! Och särskilt nu i slutet tycker jag! Men också jag räknar med en härlig höst, och det är den allra bästa tiden på året tycker jag (även om jag nog eg älskar alla årstider när de kommer...)

Jag har också funderat på in Ajpäd! Är dock inte riktigt där än, måste fundera mer på vad jag ska ha den till!

Fotoappar är roligt, använder det en hel del på min Android!

De där muddarna du broderar, ser jättefina ut. Fattar inte att du har tålamodet...

Ha det gott/Blenda

InGa sa...

En garnvinde, det er det lenge siden jeg har sett( i bruk) :-)
iPad, ja sikkert morsomt, men jeg får nöye meg med data'n så lenge.Siden jeg har en egen har jeg ingen gode påskudd, enda.
Ha en fin uke.

Veronica sa...

Du broderar alltid så himla fint! Allt du gör blir helt fantastiskt! Hittar du på egna mönster eller har du någon förlaga?