söndag 23 september 2012

"Höstblues" eller en liten formsvacka

Det här nog en av de längre veckorna denna höst.Det kändes som den aldrig tog slut  Jobbet suger just nu  musten  ur en. En förkylning som inte riktigt vill blomma ut , utan bara ligger där och "gnager", känslan av ren och skär trötthet finns dock .Vad gör man då för att pigga upp sig ?

Man tänder en brasa och lyssnar till regnet utanför.
Man smackar i lite röd hårfärg ( resultatet kan diskuteras)  :-(

Man stickar.......
har fått en beställning på sockar . De förra  jag stickade är utnötta och användaren var nöjd att det tog tid att slita ut dom. Kanske berodde det på att jag stickade en förstärkt häl som sedan fortsatte under hela sulan. det blir en speciell struktur (där av "bananformen" men det märks inte när man har sockan på ) 

Man går till stickcafé och får energi från sina glada goda vänner. Min virkade kofta växer , men ganska långsamt . 
Undertecknad hoppas på en lite lättare nästa vecka......

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh, är det mycket på jobbet?nu får jag dåligt samvete för att jag inte är där och kan hjälpa:( Hoppas det blir bättre, saknar er!

Kram ulrika

Blenda sa...

Här är det precis tvärtom, det går så fort så jag hinner inte med! Som tur är, är arbetsbördan just för tillfället ganska rimlig, så det funkar med allt extra som händer nu. Nu sitter jag här och läser bloggar dock, när jag egentligen borde stryka en jättetvätt och rensa ur mitt badrum, som ska rivas imorgon eller på tisdag... Måtte sjäva uppbyggnadsfasen gå fort också, fasar för att vara utan riktigt badrum! (Vi har ett duschrum i källaren, men ingen toa... Det får bli någon provisoriskt lösning, men hur den ser ut vet jag inte nu.)

Ha det gott, och hoppas att den där förkylningen ger sig istället för att bryta ut! /Blenda

med nål och tråd sa...

Oj vad långt du kommit på koftan! Fint! Hoppas allt blir lugnare för dig snart.

Vadmal köper jag på hemslöjden i sthlm, den brukar finnas på hemslöjdens butiker. Vet inte om man kan beställa på nätet, annars får du väl göra en utflykt :-)

Pysselfarmor sa...

Hoppas du kryat på dig under helgen och att kommande vecka känns bättre.....verkar som att det är ett sock-virus som härjar i bloggvärlden nu ;-))

tycker du kommit långt med virkningen!

englundskan sa...

Ackja, det är höst. Suck. Jag bjöd kompisarna på middag och vi planerade utflykter och äventyrligheter, London, Berlin eller kanske rent av Grekland... Det piggade upp.
Fiffiga sockor, sticka sockor hör hösten till.