söndag 18 november 2012

En bekännelse och ett fynd Jag har som sagt en bekännelse att göra. Jag har börjat med glöggen ...redan! Årets glögg 2012 är vit och smaksatt med citrusfrukten Yuzu ( en japansk frukt ) och ingefära. Jag tycker den är jättegod. Inte nog med det, flaskan är ju skitsnygg! När skadan nu var gjord så låg det inte långt borta att slänga ihop några saffranskorpor,  enkelt och gott till kaffet ( Recept här ) .Fyndet består i ett par vintageskor helt i skinn och lädersula . Vi hade LindyHop och Balboa danskväll på Grand igår och där stod dom på loppisbordet passade perfekt ...det gick inte att motstå!Behöver bara klackas om. Som vanligt var lockarna lagda...
Min lilla kofta växer , snart är den klar.

4 kommentarer:

Anna Martina sa...

Fina skor och fin kofta! Vad är det för mönster?

Blenda sa...

Tycker din kofta ser ut att bli toppenfin! Det är så grymt fint med mönstrat ok så där, MÅSTE snart ta tag i detta... :-)

Just denna helgen har jag ju inte, av förklarliga skäl, varit begiven på så värst mycket annat än vatten, men annars har jag inga problem med att dricka glögg redan i november! Övrigt julrelaterat vill jag gärna hålla på till sisådär 1 advent, men glögg och pepparkakor (och clementiner)funkar fint så fort det kommer! :-)

Ha det gott/Blenda

Pysselfarmor sa...

Galant frisyr du har! Och glögg är toppen....ska genast inhandla denna - litar på din rekommendation :-))

Anna Martina sa...

Tack, då ska jag spana in den, gillar kombinationen av grått, vitt och rött. Så juligt! :)