söndag 5 januari 2014

Nytt År nya möjligheter!

Hjälp var tog tiden och ledigheten vägen ? Har börjat jobba sedan en vecka och det känns lite tungt måste jag tillstå fast jag var ledig hela julveckan. Men när nyår har varit får jag alltid en skön känsla , det är nytt och man kan göra vad man vill med ett helt år liksom....
På stickfronten har det stått absolut still, ibland får jag sådana här pauser när jag inte alls   har någon lust att sticka. Det känns bara tråkigt och trögt .Men det brukar gå över och jag bara väntar på att min inspiration och lust ska komma tillbaka.
Jag har varit i köket desto mer. Hittade ett  gott  och väldigt enkelt sätt att ta hand om gammal grönkål . Man kan göra chips av dom , nyttigt och faktiskt himla gott. Jag använde det också på potatismoset vilket också var jättegott

Recept : Här 
 Före 
 I ugnen
Efter 
God fortsättning på ett NYTT spännande ÅR !

3 kommentarer:

Blenda sa...

God fortsättning på nya året!

Jag måste säga att jag är himla skeptisk till det där med grönkålen, men man ska ju inte dissa något man inte har prövat... ;-)

Jag får också stick-olust ibland! Tycker dock att det är rätt befriande, för oftast blir det när jag har haft alldeles för mycket jag vill göra så det liksom blir lite tilt i huvudet. Och då är det nästan som en norsk reset du vet - när man drar ur sladden och sen startar om... Eller som ställtid, för att säga som Bodil Jönsson!

Själv börjar jag jobba igen efter två veckors ledighet, på tisdag. Är inte sugen alls... (är lite trot på mitt jobb, behöver nog en förändring där.) Det har i alla fall varit hemskt skönt att vara så himla ledig som jag varit i snart 2 veckor, och jag känner mig verkligen som om jag kommit ikapp efter en hektisk höst. Så det är ju bra!

annasaviga sa...

De där chipsen kanske skulle vara något för mig, jag som lovat mig ett nyttigt år.

Hoppas du hittar inspirationen snart igen!

InGa sa...

Min datter gjör det samme, og det er jättegodt.
Godt nytt år til deg også.