söndag 9 mars 2014

Ett liv i sus och dus !

Ja, så upplever jag att det är just nu. Har precis avslutat min lyxiga sjal i silke och Menrio. ( Blockas just nu och bilder kommer senare )
Har börjat på ett par nya vantar och använder mina nya lyxiga stickor i kolfiber.Jag måste faktiskt tillstå att de ger en härlig  känsla!
Inte nog med det , lokala garnbutiken Yll o Tyll hade söndagsöppet med erbjudanden som var totalt meningslöst att motstå när man väl bestämt sig  för att åka dit. Jag kom hem med finaste lingarnet som ska bli en härlig sommarkofta hoppas jag.

Det har varit lite firande här hemma och vi fick en vacker tulpanbukett , den har stått i en vecka och när jag tänkte slänga den vissnade buketten tittade jag lite närmare på den och upptäckte det vackra i en vissnad tulpan ! Kolla vad fin, man kan verkligen säga att den åldrats med grace :-) 


Ha en fin vecka !

2 kommentarer:

Blenda sa...

Vilka härliga färger på linet! Ska bli spännande att se hur det blir! :-)

Älskar också tulpaner - men tycker att de sista 2-3 åren, så står de sig mycket kortare tid än tidigare??? Vet inte om jag inbillar mig, men jag upplevde att det blev skillnad, då för ett par år sen. Hm.

Ha det gott! /Blenda

Pysselfarmor sa...

Ja tulpaner ska man inte kasta i första vändan.....blir bara vackrare och vackrare...jag fotar ju mycket och har ofta buketterna kvar länge för det går att göra så fina egna gratulationskort!