torsdag 5 juni 2014

En sjal och en KAL Min Semele nr 2 är klar. Stickor: 4 mm , Garn: Drops Baby Merino ( superwash ) Nu är den blockad .Får se hur länge det varar för superwashkvalitén gör att den liksom "slurpar ihop" sig efter ett tag. Mjuk och go´är den i alla fall. 


 Jag har gått med i en KAL. En kofta av Maria Magnusson ( Pyssel och knåp) på Ravelry . Surry Hillsheter den och verkar vara en perfekt sommarkofta. Jag "hittade" i min stash detta garn:  Drops Cotton Light  som jag köpte på förra årets  rea, vilket avgjorde saken ( alltid väldigt tillfredsställande att använda av garnlagret  eller hur?!!)
 Igår bjöds vi på en underbar kvällssol. Så himla fint när solljuset sänker sig  sig över fälten 

Magiskt 

5 kommentarer:

Blenda sa...

Semple är så fin! Kanten och avslutet är så fina... Jag gillar det garnet, men tycker att det inte är så fint efter ett par tvättar tyvärr.

Jag funderar på att sticka Surry Hills jag med, har lite Cottonmerino över! Tycker koftan är superfin, men är lite osäker på om modellen passar mig. Får väl testa!

Tack för dina snälla kommentarer om min lilla student! :-) Kan säga att det inte har hänt mycket här idag, hela familjen har varit ganska slöa! Är väldigt tacksam över att nationaldagen gav oss en extra ledig dag... Men en promenad ut på landet orkade vi med, och det var härligt! (och då njuter jag ÄNNU mer av stickningen i soffhörnet...)
Hoppas ert studentfirande blir lika bra som vårt!

Annika sa...

Vad vacker din Semele var i vitt! Den ser verkligen jättemjuk ut.

Pysselfarmor sa...

Elegant sjal och jag håller med Annika att den ser så mjuk ut.
Jag har inte stickat så mycket - knappt broderat mer än för kursens skull. Mest suttit med näsan i en bok ;-)

frupersson sa...

Wow vilken fantastisk sjal!

KataM sa...

Vilken vacker sjal. Och så väl den gör sig i vitt.