söndag 24 augusti 2014

Somewhere over the rainbow ..


Det har regnat en hel del denna vecka  och under tiden har solen tittat fram. Jag blir som ett barn när en regnbåge visar sig ! Dom är så fina och jag blir bara så glad :)
Nu är min kofta klar som jag började på i början av sommaren. Mönstret : är  Drops nr 116-9. Stickor nr 2,5 och 3,0mm . Garn : Rauma Finull och Kampes tvåtrådiga ullgarn. Jag har ändrat två saker : Dels så fick koftan trekvartsärmar med lite mönster på som jag plockade upp från bården  och dels så lade jag till en rad med gult på oket för jag ville ha mer gult :)


Jag är så nöjd att jag hittade knappar i min samling! Jag hade dock inte 7  knappar av samma sort utan jag blandade två olika och sydde i varannan. det blev en kul detalj. 
 Riktigt nöjd med resultatet och jag tippar att jag kommer att ha koftan mycket i höst.

5 kommentarer:

Iréne JB sa...

Den är jättefin! Beundrar alla koftor med flerfärgsstickade ok. Någon gång kanske jag vågar mej på flerfärgsstickning, men fram till dess så njuter jag av att se andras alster.

Emmas dagar sa...

Oh! Så fin kofta!

Blenda sa...

Så himla fin!!! Måste sticka mig något med gult och grått! Den blev verkligen jättefin, och passar dina färger perfekt! Förstår att du är nöjd!

bondtösen sa...

Sååå fin! Det gula är verkligen pricken över i.

Anonym sa...

Jag avvundas er alla som kan sticka så fint.
Tröjan är superläcker med dess alla färger.
Ha en skön dag.
Margit(maxelonia)
maxelonia@Yahoo.se