söndag 5 oktober 2014

Seriestart och mera marknad

Ja , nu är serien igång ! Det blev en mycket spännande match så min tå-och-upp socka fick ligga kvar i väskan .
Har precis kommit hem från Mickelsmäss  marknad i Örsundsbro. Mycket folk och mycket att titta på fast om sanningen ska  fram så är det mycket som är samma. Hittade dock ett fint armband i läder och en Godis-Strösselmössa :) ja ja det ska väl erkännas att jag "hittade" några saker till men de fastnade inte på bild . 

1 kommentar:

Blenda sa...

Hej! Vad snyggt det där armbandet är! Maffigt, liksom! Håller med om det där med marknad, tycker det i bästa fall är 70 % rent skräp, och resten saker jag inte behöver (men ibland finns ju någon enstaka sak jag VILL ha), så jag går bara på marknad om det är fint väder och jag inget bättre har för mig! :-)

Apropå Lima; de saker jag stickat i Lima har INTE förändrats, i alla fall inte ngt större. Har i och för sig inte tvättat dem jättemycket. Men det var någon som skrev en kommentar till mig att allt alpackagarn växer vid blockning/användning, så jag blev lite orolig... Heidi skrev på mitt inlägg om tröjan att hon inte tror det ska förändras, i alla fall inte med försiktig behandling efter tvätt. Så det ska nog gå bra! :-)