tisdag 6 januari 2015

Näe! jag vet inte jag ......


Ja, vad ska man säga? Inte nöjd är väl ett ord...den här tröjan /koftan skulle bli den ultimata myskoftan Audrey Cardigan designad av Isabell Kraemer.
Jag måste ha gjort nåt galet fel eller också ska man ha en puckelrygg för att fylla ut. Fattar inte riktigt vad som gick fel men snyggt är det inte.


Sedan är jag lite missnöjd med att kanten rullar sig så mycket ! man kan säkert blocka bort lite men ofta brukar det "naturliga" tillståndet komma tillbaka .


Sen var det ju det här med framsidan, För bylsigt i min smak..... känns inte bra helt enkelt :( 
den här får ligga någon dag till.... när man fått en sådan här känsla är det inte roligt att sticka längre .Stickade klart handledsvärmarna istället ,som ska ner till en frusen tjej i Linköping.
2 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

Nämen oj...ja då är det inte roligt när det inte blir som man trodde/tänkte. Förr hade jag så svårt för det. Jag blev så besviken att jag stoppade undan alltihop och försökte glömma bort det. Numera så får det ligga någon dag och så "tjofs" repar jag upp direkt och gör om eller gör något annat av garnet. Det gör inte alls ont i själen ens utan jag känner någon inre tillfredsställelse att jag kommit till det stadiet.

Så du gör rätt - låt det ligga en stund och så kollar du igen vad du vill göra.

Liisa sa...

Jahaja. (Tittar menande) vi vet nog vad som händer med den koftan om du inte är helt nöjd... Muddarna är jättefina!