söndag 17 maj 2015

Kristallkrona till uteplatsen

Mera hemmaslöjdande , denna idé har jag haft i tankarna ett bra tag nu. Den är inte min egen men jag såg den för typ två år sen i en affär med trädgårdssaker.
Jag tänkte då att det där skulle jag prova på ..... Idag kom lusten och jag gick ut i garaget och knåpade ihop den här.
Den är inte färdig , för nu ska jag bara klura ut hur ljus-manschetterna ska göras. Jag får studera plåtslöjd och kanske komma på nåt smart:) 
Sedan ser jag framför mig en krona pyntad med färska blommor och ljus kanske en solcellslykta i mitten ? Fortsättning följer 

4 kommentarer:

Iréne JB sa...

Jättefin! Har också sett något liknande och är sugen på en jag med. Jag har mormors julgransljushållare som jag tänker använda mej av. Kanske ett tips till dej.

englundskan sa...

Ja de där gamla julgransljushållarna tänkte jag också på men de är bara för små julgransljus. Det finns ljushållare i plåt att köpa, de har hål i botten så man kan sätta fast dom med poppnit. Då blir dom på fel ledd... Om du sätter fast dom på en bit plåtband och bockar till så att du kan haka på dom på ringen... Kanske.
Kul idé i alla fall och snyggt blir det, som allt du gjör.

Pysselfarmor sa...

Åhhh det där är en i storahögen-att-göra även hos mig. Så spännande att följa och jag är då döbombis på att din krona kommer att bli toppenfin!

emma sa...

Yeah! Jag följer fortsättningen med spänning :)