söndag 24 maj 2015

Tadaaaa!


Så här blev den , min kristallkrona till uterummet. Jag blev riktigt nöjd och det var ett  jätteroligt projekt. Kul att klura ut alla lösningar. Sen får man ha lite flyt också de små stearinljusen med led-lampor (köpta på Claes Olsson) passade så perfekt i ljushållarna som jag gjorde av en botten av en ölburk. 


Sen var det bara att gå loss med att placera prismorna. Jag tyckte att den blev fin som den är , men vid speciella tillfällen kan man ju pynta med lite grönt också från naturen, hålen i själva "plåtbanden"( har ingen aning om vad det heter ) är ju som  gjorda att sätta blommor och blad i ! Nu kan sommaren komma med härliga middagar i det bleka skenet från kronan ;)

6 kommentarer:

Iréne JB sa...

Fin! Praktiskt med batteriljus ifall det blåser ute.

lenaomalinstickar sa...

Underbar :-)
/Lena

med nål och tråd sa...

Vad häftig den är!

Borgmästaren sa...

Skitsnyggt om man får säga så! Jag har haft "Spikbandsljuskrona" (det heter spikband) på min att-göra-lista i snart två år men jag hade inte tänkt att man kunde sätta spikbanden vertikalt. Supersmart idé och det gav mig en rejäl skjuts framåt på väg mot färdig produkt. Nu flödar idéerna. Spikbandet har jag köpt för ett par år sedan så det är redan klart. Nu ska jag samla glittrande saker att hänga i den innan jag skrider till verket. Har ett trasigt pärlhalsband som man kanske kan arbeta in i den t ex.

Borgmästaren sa...

Alltså man kan ju göra den gigantiskt maffigt stor om man vill det. Ser att din verkar vara rätt stor. Kul. Hur har du satt fast spikbanden vid varandra? Skruv och mutter?

emma sa...

WOW!
Så himla fin och vilka smaaaarta ljushållare!