torsdag 4 september 2008

Presenter

Igår hade jag en härlig dag. Dels så fick jag en överraskning av min kompis M. på jobbet. Hon har varit i rensartagen och vet att jag tycker ju så mycket om "garn och sånt" skulle jag vilja ha en hel kasse med växtfärgat tvåtrådigt garn ? JAAAAAA! det skulle jag :-)Tack!

Men inte nog med denna fina present så fick jag en till iform av en musikalisk upplevelse. Vårt sjukhus har jubileum dvs. min arbetsplats. Sjukhuset fyller 300 år och det firades med festligheter och konsert. Det var ett brokigt program men den som förgyllde kvällen för mig var Kalle Moreus! En sådan fantastisk musiker.


Dagens fundering får bli : Denna korta , något runda och spolformade människa. Vad är det som gör att man bara vill stoppa ner honom i väskan och ta med honom hem ? Förutom musikaliteten , humorn ? dialekten ?

3 kommentarer:

Marika sa...

Garnet ser jättetrevligt ut.
Och Kalle Moreus är precis som du säger, nån man vill stoppa ner och ta hem.
Det är nog en kombination av allt du räknar upp.

Jefa sa...

Hej Yrvla vyrvla!
Sander en halsning till alla via dig fran Prag. Igar hade vi 30 grader och at fyraratters middag med tillhorande dricka, det var trevligt. Idag har vi forelasningar och traffar massa manniskor som har mycket intressant att saga, har tittat pa AK 96!!
Ha det gott!
//Jennie

silveropulver sa...

Oj vilken present!! Förstår att du blev glad :)