måndag 17 november 2008

En ny erfarenhet!

I förra veckan hade jag förmånen att få åka på kurs i Stockholm. Det medförde en ny erfarenhet. Kursen var superbra men det var inte det jag syftade på . Jag fick prova på att pendla i tre dagar!Oj oj ,oj ! Jag måste säga att jag är djupt imponerad av alla de som gör det jämt , att de orkar! För min del så skulle det få vara mycket STARKA skäl till att jag skulle börja pendla, men jag antar att det finns en dos av "tillvänjning" också. Hur som helst så finns det alltid två sidor av ett mynt. Man har ju alltid hört av sina stickvänner att de får saker gjort under tiden ........så även jag.....Får jag presentera mina alldeles färdiga sockar i Opalgarn. De blev mycket bra i passformen och tack för tipsen hur man avslutar vid tån som jag fick förra stickkafét. Ärmarna till gröna tröjan har tagit mer form. Det blir en bård ur favoritboken "Dikt i Maskor " av Solveig Hisdal. Återigen kan jag bara konstatera att jag nog tycker bäst om processen när något "blir till " .......Det är så spännande att se hur det blir och det bästa av allt är att de aldrig kan bli fel :-) bara mindre bra !
Jag ska försöka mig på att hitta på lite själv också ............

Dagens fundering :Kommer jag någonsin att klura ut , hur man ska göra för att få bilderna där jag vill!!!! Fast det blev ju ganska bra ändå ... den här gången.

2 kommentarer:

Åsa sa...

Jag håller med dig - det där med processe - fast min ligger nästan ännu längre ifrån. Det hela är allra bäst när jag funderar vad garnet/ullen ska bli...
Jag vet inte om jag är någon bildexpert - men jag tror att tricket är att inte låsa bilden i höger eller vänster och att få dom "lagom stora"

Åsa i Skuttunge sa...

-jag skrev alldeles nyss av misstag under falsk flagg...