söndag 9 november 2008

Swish .......igen !

Nu har tiden gått så där fort igen ! En massa trevligheter har ägt rum (läs bland annat Mor och Far passade på att fylla jämt nästan samtidigt, Bröllopsdag och Dammiddag ) så jag har inte hunnit att springa förbi här :-) Hur som helst en av trevligheterna gick av stapeln i fredags när de "fyras gäng" åkte till syfestivalen i Kista. Det kändes lyxigt att åka på en fredag, och sedan var det ju nytt med att mässan var i Kista i år. Tyvärr så var vi inte så imponerade av nya stället. Kändes trångt och man hade inte tillräckligt med kapacitet vid lunchrestaurangen och fiken. Men som alltid så är det ju garn och tillbehör som är intressant. I år satsade jag mer på "fina" stickor men lite garn blev det också......
Jag har redan börjat på ett par sockar i Opalgarnet jag köpte och jag är mycket nöjd med de korta (15 cm )strumpstickorna i bambu jag handlade av samma försäljare.

Man kan bara avrunda med att säga som Olle i pistvakt alltid sa -"En så´n dag "

1 kommentar:

Annika sa...

Hej Ylva!
Jag blir rofylld i själen av att ta del av dina härliga bilder och tankar. Om jag därutöver kunde sticka kan hända att lyckoruset skulle bli än större när jag läser om nyinköpta stickor och fantastiska garner men jag delar ditt kreativa intresse för mat!
En skön helg önskar jag dig!
Kram från Annika (Dammiddagen)