torsdag 26 mars 2009

Det gäller att hänga med i svängarna...

Sen mitt senaste inlägg så kom ju vintern på besök igen .Men nu är det alldeles underbart ute! Soligt,ingen nordanvind och den nytillkomna snön är på väg bort ...igen ...Nåja vad ska man sä
ga ? det är väl bara att "go with the flow"
"Go with the flow" gäller också i högsta grad med min tonårsdotter Det är nu fingertoppskänslan ställs på prov....Dottern är inne i en fas där det verkar som om allt ska ändras på .Har man bruna fina ögon så skaffar man sig blåa linser.Är man blond färgar man håret svart ...har man ingen piercing i läppen så vill man ha det. Färg i håret? -Ja det växer ju ut. Linser?- njeaa ok då .....dom går ju också att ta ut . Pierca läppen ? Nej , där går min gräns !(just nu i alla fall) Vi övar i argumenation och det får man se som positivt.
Någonting som jag kan tillfredställa min Dotter med är dock dessa vantar. Likadana som "Bella" i Twilight filmen har...oooooh! .Riktigt roliga och snabbstickade. Stickor: 4,5 och Garn :Drops Alaska .

2 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej!
Hittade din sida via en annan. Jag tycker om dina stickade saker och muddarna är jättefina.
Birgitta

Samtal från min trädgård sa...

Låter som hemma hos oss, fast jag har beslutat mig för att vissa gånger så ger jag mig inte in i argumentation med en tonåring. Det blir bara kaos, fast lika fort som idéer kommer är det borta igen och lika fort som man var arg är man glad igen, så det åker berg och dal bana.