torsdag 2 april 2009

En vit period.......


Hmm det låter nog mer än vad det är. Hur som helst så har jag förkärlek till vitt just nu. Kanske för att jag längtar efter ljuset eller bara för att det blir fint helt enkelt. Jag måste erkänna att jag har gjort en swallowtail till ....nr 4 i ordningen. Jag gillar mönstret och jag har förfärdigat min förmåga att sticka "pluppar" eller "nupps" som det heter i mönstret.Riktigt jämna blir dom nu.
För att matcha den vita sjalen har jag börjat att göra mudden "Celine"från Stickas! lilla häfte. Lite kluriga att sticka i början men sedan flöt det på .


Fler ägg har det blivit också, väldigt roliga att göra men man får inte ha bråttom färgen torkar långsamt man får dekorera halva ägget ena dagen och ta resten nästa kväll.

Jag sitter hemma och snorar .....igen . Huvudet bankar och näsan rinner .Trist, men det finns värre saker så det är väl bara att följa med.

8 kommentarer:

Borntoknit sa...

Men man kan ju inte ha för många Swallowtailsjalar
De är så behändiga och fina.
Jag är också sugen på en sjal i vitt, men letar efter det ultimata garnet.

Krya på dig!

Åsa - "LaOsica" sa...

Vackert!

Samtal från min trädgård sa...

Så mycket vackert du gör, har tyvärr svårt ännu att sticka efter mönster, men det går i bland om jag är helt ensam. Men den är vacker Swallow Tail.

Annas Alster sa...

Åh vilken fantastisk sjal! Den motiverar mig att bli grym på att sticka så jag också kan göra såna där vackra skapelser!!

Birgitta sa...

Hej!
Vilka läckra sjalar du stickar. Och vad fina äggen är. Roligt att hitta så fina saker på bloggen. Tack för ditt besök hos mej.
Birgitta

Åsa i Skuttunge sa...

Dom var ju så vackra- äggen alltså och sjalen förståss!

Samtal från min trädgård sa...

Visst kan du flytta på julrosen, som du frågade om. Den som du ser på bilden på min blogg, flyttade jag i höstas, då vi tog bort en rabatt, som var fylld med julrosor. Det var en gammal rabatt, som inte vi har gjort utan tidigare ägare, och vi har bott här i 12 år. Vad jag vet är de inte särskilt krävande, mina står i skugga till halvskygga och alla blommar.

The Willow Fairy sa...

Vilka fina muddar