söndag 5 april 2009

Sol,festival och pynt


Japp , då var syfestivalen avklarad! och naturligtvis måste man ju lägga in en klassisk bild på vad som inhandlades. Denna gång hade jag lite större spenderbyxor på mig då det fanns en födelsedagspresent "inbakad" i dessa. Lyxiga stickor , 1 kg pärlor , fin fina ylleband bl.a.


A-K och jag åkte tillsammans och mötte "stickor o spån" på plats. Mycket folk men bättre med plats denna gång jämfört med i höstas. A-K köpte en sköldpadda i påse. Sedan fick jag lära mig hur en tillfällig uppläggning går till ( mycket användbar när man gör muddar) i en workshop som Sticka! hade.Jag beundrade även broderierna i "Fingerfärda´s" monter. Dessa kuddar kan man stå och titta på hur länge som helst( vill ha!!!!)
Idag kom ju också påsksakerna fram. Får jag lov att presentera min egenhändigt tovade lilla höna.
Hon ligger så fint i sitt rede och värper fina ägg varje påsk. Gick en kurs för ganska länge sedan . När jag ser henne får jag alltid lust att plocka fram lite kardflor . Vi får väl se om jag får tid i påsk.....Men man kan ju alltid sticka en tupp till henne som "stickat och vrickat"har gjort.
Visst är den fantastisk!!!

4 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

Visst borde man se till att träffas på Syfestivalen, om man ändå ska dit samtidigt! Vackra saker du fick med hem och vart är de fina banden införskaffade? Håller med dig om kuddarna, de är otroligt vackra.

emma sa...

Vilken charmig höna :) den skulle säkert min tupp gilla... "steal it and make it better" är mottot i min klass, så ja, absolut! Jag stickade två sidostycken och ett ryggstycke som jag sydde ihop. Sedan plockade jag upp maskor till huvud och stjärt... Typ :) "Fjädrarna" är en lång virkad jirlang som jag sydde fast efteråt och näbb, kam och haklapp är också virkade. Glad påsk!

Åsa i Skuttunge sa...

Det var verkligen trevligt att stråla samman...

Susilull sa...

Din tovade höna är för söt!!