söndag 28 juni 2009

Semester, Packning och Fläderblomssaft .....

Ja!!! Fyra låååånga veckor. Just nu packas det för en tripp till Grövelsjön. Fiska , vandra och bada i kalla fjällsjöar är lite av det vi ska syssla med. Ska bli fantastiskt , det väntas ju fortsatt fint väder. Det enda som oroar lite är nog myggen, men det finns ju tjusiga hattar och "myggiga" medel att sätta på!
Jag har dock ett bekymmer. Vad ska jag ta med mig för stickning? Det får inte vara för stort , inte för komplicerat och ska kunna tas med i ryggsäcken.


Jag tror att det får bli min grågröna tröja som jag slutade sticka på för ett tag sedan när jag upptäckte att den inte blev så som jag hade tänkt mig . Nu har den legat till sig ett bra tag . Därför kändes det inte så farligt att repa upp hela härligheten. Bara en liten kant kvar blev det......lagom stort arbete att ta med .
Flädern blommar , nu är det dags för sommarens första saftsats . Finns det något bättre än ett glas med kall fläderblomssaft ?

2 kommentarer:

Jefa sa...

Ha en skön semester och tänk inte på mig ;)
Jennie

Samtal från min trädgård sa...

Ha' det så skönt, här är det också semester. Får se om jag kommer åt ett nätverk, så jag kan blogga, annars får det vara.