söndag 13 juni 2010

En helg i stickningens tecken!

Lördagen startade med en sen frukostfika som gick över till en lunchfika med goda vänner. När vi skildes åt slank jag ned till vår nya fina station i Uppsala. Där fann jag mina stickarvänner som satt och stickade. Det var ju WWKIPD ( World wide knitting in public day )Detta måste ju uppmärksammas.Tyvärr så glömde jag kameran. (Men här kan man se hur det såg ut)Däremot hade jag den med mig idag när jag hälsade på i B´s "paradis" i Tunabergs koloniområde.






Vi färgade med lökskal från både gul och röd lök ,krapps,valnöt torkade spindelskivlingar ...ja listan kan göras lång .Men visst blev det härliga färger !



Jag hade med mig garn som jag spunnit förra året. Tyvärr blev det inte riktigt som jag ville ha det. Tre färgbad senare blev det så här . Då hade först legat i spindelskivlingsbadet( mesigt laxrosa) sedan blev det krapps ( fortfarande mesigt) och sist lite gullök. Hmmm...kan inte se just nu vad jag ska ha det till men det kanske dyker upp nå´t projekt , det får helt enkelt ligga till sig lite.
En härlig eftermiddag blev det i alla fall precis innan regnet kom!

1 kommentar:

Emmy sa...

Ja, visst hade vi roligt! Och många fina färger blev det :)