torsdag 3 juni 2010

Man har saker och ting för sig....


Man laddar upp med böcker inför sommaren.... Grillning och stickning mums!
Adlibris :Grilla med Salming och Klassisk Stickning av Lise-Lotte Lystrup. Har bara hunnit titta lite, men båda verkar lovande....och Tradera: Svenska Tröjor av Britt-Marie Christoffersson Nu har jag också en , vilken lycka!!!!! ( Har fortfarande inte hunnit komma över lyckoruset)

Man är nöjd med det färgade garnet och man börjar sticka på en Citron.

Man springer Blodomloppet för 4:e året . 8000! var vi som var med i Uppsala. En underbar kväll med picknick på Studenternas tillsammans med jobbarkompisarna.


Slutligen levereras en bolero till min vän JEFA. som ska på bröllop snart.
Mönster: Drops Design nr.95-17
Garn:Drops Cotton Viscose , sisådär roligt att sticka i. Garnet delade sig och var ganska svårt att få jämt. Men resultatet blev rätt ok efter tvätt och det blev en härlig tyngd i plagget.

5 kommentarer:

Blenda sa...

Skönt att höra att du inte sitter och slöar till! :-D

Jag har precis testat Cotton viscose, och jag får det inte till att bli något bra. Har repat upp två-tre gånger för det är inte roligt och blir inte som jag vill. Det får nog vila lite, tills jag vet vad jag ska göra.

Ha det gott!
/Blenda

Asplund sa...

Grattis till Tradera-fyndet! (Har inte den boken själv, så jag förstår lyckoruset.) Snygg bolero - hoppas den klär din vän lika bra som den klär dig!

Samtal från min trädgård sa...

Härligt att ha att göra! Låter spännande med att färga garn. Här finns det Kool-aid, som jag inte har provat ännu och även böcker om naturfärgning. Ska kanske göra det når det blir varmare.

Katrin sa...

Härligt med nya böcker särskilt om de är gamla och svåra att få tag i. Du kommer att få många fina och inspirerande stunder. Snyggt med färgranden på boleron.

Jefa sa...

Tack söta Ylva för stickhjälpen!
Det var ett trevligt bröllop o boleron värmde amningsbehagen behagligt o passade övrig klädsel ypperligt - skulle gärna skicka en bild till dig men som vanligt är jag mycket "snyggare" i verkligheten än på bild så jag låter dig slippa se kopian...
kram jennie