måndag 26 juli 2010

Hemma igen ... en gång till

Ja , nu är semestern definitivt slut. Sista veckan tillbringades i härliga Göteborg! Lite sol, lite regn ,salta stänk, och Gothia Cup. Bodde hos min kära syster.Det var så härligt att få bada i det salta. Fick mig att tänka på mina barndoms somrar i Strömstad. Det känns och luktar på ett speciellt sätt. HÄRLIGT kan man också säga !
Min syster är en "sakletare" av stora mått. Hon drog med mig till en Loppis. Titta vad jag hittade! Handgjorda ,signerade jättefina tekoppar för en femma styck! En mugg ska få följa med mig till jobbet. Det är viktigt att dricka te i en mugg man tycker om, eller hur?
Stickat har jag naturligtvis också gjort. Innan avresan till Göteborg kom en vän på jobbet och sa att hon rensat sin gamla mammas garderob. Titta vilken skatt hon hittade! Vi bestämde att en sjal är alltid bra att ha. Har nu börjat på en Raindrop shawl

1 kommentar:

gletting sa...

Så morsomt å ha en søster som er sakletare. På norsk heter det "tingleter", vi kan nok Pippi like godt som dere. Sjalet ditt blir sikkert flott, jeg har fått sjaldilla i år!