tisdag 13 juli 2010

Tilbaka till verkligheten!

Fast så himla verkligt är det inte med 30 graders värme! men HÄRLIGT!!!!! Jag tycker faktiskt om det även om man blir lite varm emellanåt........Tyvärr så är min semester nästan slut. Har dock en vecka kvar lite senare.I måndags var man tillbaka på jobbet, och för att jag riktigt skulle fatta detta så hade jag "klämt" till med ett dubbelpass...(12 timmar)Liiiiite svettigt!
Vansbro var soligt , roligt , och fullt med spännande matcher. Tjejerna var nöjda och sa: det här vill vi göra om nästa år!Vi bytte gröna planer, kaffe , brassestolar mot ändlösa vyer i Grövelfjällen. Inte lika varmt men fantastiskt vackert. Vandringar ,fäbodar och semsterstickning -vad kan man mer begära?
Tid fanns att sticka också, så nu är min Annis klar.
Garn: Opal sockgarn ( syfestivalen 2009)
Stickor 5 mm virknål 3,5 mm
Tyvärr misslyckade jag med att lägga upp maskorna löst. Så spetsarna på kanten blev lite fjuttiga tyckte jag . Därför så virkade jag till en liten extra kant med fasta maskor och en liten "flerp" . Resultat: Nöjd

2 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

Vilken härlig tur, ni verkar ha haft. Måste nog komma i träning om jag ska kunna vandra något, men jag tror att barnen skulle gilla det. Och bra med semesterstickning att förnöja sig med.

Åsa i Skuttunge sa...

Flerparna och semestern verkar ju ha blivit lyckade!