tisdag 4 januari 2011

Lite kallt är det ......


Herr Grodkung brukar inte klaga i första taget men han tycker att det är lite tufft att stå på trappen i denna väderlek. Tur att han har sin mössa och halsduk ...


Nu är DoReDo koftan klar ( tror jag )
det blev inga knappar alls där fram utan jag stickade snören i stället ( blev inspirerad av en av Marianne Isager´s koftor i "Japanese inspired knits")
Får väl visa bild hur den ser ut på en annan gång ( finns ingen fotograf hemma)
Idag reser vi ned till mina föräldrar i Västergötland . En Icarus får följa med på färden , enkel och bra stickning i bilen och hemma i mammas soffa.

8 kommentarer:

Blenda sa...

Den är så himla fin den där, och om jag hade stickat den hade det tagit EVIGHETER att få den klar... Jag blir så full av beundran när jag inser hur mycket arbete någon lagt ner!

Hoppas resan (hit) till Västergötland gick bra, det snöar visst en del! Min man och äldsta dotter har åkt från Norrköping respektive Stockholm idag, och det var mycket olyckor och ganska taskigt väglag.

/Blenda

Samtal från min trädgård sa...

Hoppas att resan gick bra, här snöar det, så jag är glad att vi inte ska någonstans.
Koftan är bara så snygg!

Anonym sa...

Vilka härliga saker Du stickat
Margit(maxelonia)

Åsa i Skuttunge sa...

Koftan blev så fin!

Knitarina sa...

Otroligt snygg kofta!
Väldigt lyckad renovering!

ylva sa...

tack alla fär vänliga kommentarer:-)

Anonym sa...

Hej!

oj så fantastiskt kreativ du är! Hit ska jag skicka vidare mor min som älskar att sticka & pyssla.

Vad kul att du tyckte om min shop, din ring är skickad (inlämnad efter tömning) så den bör komma fram på torsdag. Jag hoppas att du ska bli nöjd!

Ta hand om dig & pyssla på!

Irina Almgren sa...

Hej Ylva!

Hittade din blogg när jag sökte på "do redo". Vi förbereder nämligen Uppsala Ekodagar i Håga by den 7-8 maj och ville gärna ha någon från Do ReDo gruppen för att ge en workshop i konsten att göra om omvandla tröjor till något unikt och vackert men deras websida har inte uppdaterats på länge. Skulle du och/eller någon av dina vänner vara intresserad av att ge en sådan workshop? Tacksam för tips vem vi kan kontakta om detta.

Irina Almgren
Uppsala Ekodagar
irina@uppsalaekodagar.se