måndag 11 juli 2011

Kommer ni ihåg ?Serien gick för 20 år sedan och jag var fast redan från start ! Nu är boxen inköpt och jag har massor av timmar att sitta och gotta mig i fina snitt på klänningar ,tjusiga hattar ,skor ja ni förstår. Lusten till att sy blev stark så nu ska ett försök till ett sånt här livstycke göras Titta in på Festfolk-folklore.se helt underbara fina saker !

Tyget finns, så nu är det bara att försöka att rita till ett mönster.........


Wish me luck ;-)

3 kommentarer:

Veronica sa...

Den serien var bra, den såg jag när jag var liten. Köpte säsong 1 och 2 i julas men jag vågar inte börja se innan jag köpt sista säsongen med för jag antar att jag kommer se alla i ett sträck =)

Iréne JB sa...

Ja, den minns jag. Såg faktiskt om säsong 1 & 2 helt nyligen. Vännen jag lånade av hade inte säsong 3. Kläderna är fortfarande fantastiska. Äger en nästan likadan hatt som Evie (ja en av många) eftersom jag använde hatt när serien gick första gången.
Så njut igen!

Otaliga projekt sa...

Åh, ja. Jag var i övre tonåren någonstans och föll stenhårt för kläderna redan då. (Det håller i sig än idag för min del.) Det kallar jag ett stilsäkert mode, när det har så många år på nacken. Jag måste nog också investera i en box.