onsdag 13 juli 2011

ok, då var det bara jag kvar...Igår åkte minsta dottern på läger i 6 dagar vilket innebär att jag nu är ensam i huset. 5 dagar kvar på semestern som ska fyllas med bara det jag vill. En ganska konstig och underlig känsla , lyxig jaa kanske, men det är tur att det är tidsbegränsat. Det är så tyst så jag har redan börjat att prata med mig själv. Idag har jag sovit hur länge som helst , symaskinen står framme redan, så nu ska jag fortsätta på livstycket. Sedan får nog Systrarna Eliott underhålla mig lite. De inspirerar mig så pass att jag vågade rita mitt mönster själv ( kände mig oerhört "proffsig" när jag stod och ritade direkt på tyget på fri hand ) Jag googlade lite innan förstås och den här sidan gav mig en bild av hur livstycken sys.

3 kommentarer:

Iréne JB sa...

Egentid, vilken lyx. Men jag förstår dej helt att du börjat prata med dej själv. För när man är van att ha huset fullt blir det väldigt tyst.
Ha det gott.

Lina OJ sa...

Åh, vad fin det blir!!

Maria sa...

Så fint!! Tack för kommataren om min ananassjal! Du frågade om det funkar bra att sticka med datorn och det gör det! Jag har precis köpt datorn och den ahr 11h batteritid så man kan ha den i bilen hela vägen hem till sverige. Nu har jag installerat en ny pdf-läsare också som gör det möjligt att dra streck under var man är i diagrammet och göra anteckningar i sidan. Pdf xchange har jag för mig att det heter. Funkar jättebra!