lördag 16 november 2013

Mycket på gång men inget blir färdigt ..


Jösses vad tiden rusar iväg !
Helt plötsligt har det gått två veckor ,hur gick det till ? Igår blev filten klar i alla fall. Den som kompisen på jobbet ska få. Hon har fått sin bebis nu och vi har en tradition att sticka varsin ruta och sy ett lapptäcke. Alltid lika roligt att se hur varje filt blir.Annars så är det mesta inte klart ...
Svärmors vantar nästan klara...bara tummen kvar. Julkulorna bara ökar i antal ....

Ett par varma sockar på gång...
och min vintagetröja som jag kom av mig på, vet inte om det blir rätt storlek ....:-(
Sen ska vi inte tala om alla andra projekt som jag har spritt ut liksom ...i lådan under sängen , i hörnet vid andra soffan , i garderoben , i sittpuffen som man kan får plats med massor av saker ...

4 kommentarer:

Blenda sa...

Men du vilken rolig ide, med babytäcket! Och ett sånt kart mine det blir för vännen som får det! Och fint blev det också!

Oj vad mycket du har på gång! Själv försöker jag att bara ha en grej åt gången, för jag brukar liksom fastna på ett project, och då glömmer jag bort de andra. Och det är oftast så himla tråkigt att hitta halvfärdiga grejer, och när jag försöker göra klart, så har alltid, ALLTID!!!, fattar inte varför, men i alla fall, så har stickfastheten alltid ändrat sig... (å andra sidan så brukar jag ju ha flera projekt igång samtidigt, i huvudet... hm.)

Den där vintagetröjan ser ut att kunna bli hur fin som helst, men jag såg att även Bondtösen tappat sugen med sin. Synd, när det såg så lovande ut! Men jag tycker inte att man ska plåga sig själv genom att göra saker som inte känns roliga, inte när det handlar om ens hobby! (städa badrummet tex, det måste man ju göra vilket man vill eller ej, men det är ju inte samma med hobbyn!)

Ha det gott! /Blenda

Blenda sa...

Men för bövelen, ser ju ut som om jag inte kan stava alls!?!?

Det är blogger som bråkar med mig, och tror att jag skriver på engelska! Gaahhhah!

ylva sa...

Fniss ! :-)))

Pysselfarmor sa...

jaaa huaaa vilken hög jag har! Vågar inte alls redovisa så här som du gör! Ve och förskräckelse!