tisdag 22 april 2014

"Sch! vi säger inget nåt!"

Ja så sa min nu 18 år gamla dotter när hon var liten, när man skulle hålla något hemligt. Jag försöker hålla den här lilla krabaten hemlig .Sannolikheten att min dotter tittar in på min blogg är nog nästan lika med noll, så här  vågar jag faktiskt visa en liten bild.Det är dags för min äldsta att ta studenten så nu börjar man i tanken att förbereda lite. Jag "värmer helt enkelt upp" men den här lilla studentskan.
Garn : Cotton light  (Drops )och soft cotton (Järbo) 
virknål : 3 mm 
Mössan freestylade jag.Nu ska hon bara få ett par ögon och mun!

Jag hoppas att alla fick ta del av det fantastiska vädret som påsken bjöd på, jag jobbade lite men fick ändå några fantastiska dagar , helt underbart. Vårens första rabarberpaj bakades , sipporna lyste i skogsbackarna och jag bara satt och laddade batterierna i solen:-) 


Att fästa trådar i solen är ganska ok :-)
min sommarkofta  saknar ärmar men sen är den klar 

1 kommentar:

Blenda sa...

Så fin hon är, din studentska! Vi har också student i år, och jag som avskyr allt vad ståhej heter, försöker så gott jag kan att förtränga det så länge jag kan... Samtidigt som paniken byggs upp. Suck. Jaja, vet ju hur det blir, får köra ner huvudet bara och göra! Och då brukar det ju bli bra!

Påsken har varit fantastiskt bra, nästan overkligt att det fina vädret prickade in så bra! Har fått mycket gjort, och softat mycket, härligt!

Ha det gott!