söndag 15 februari 2015

Man rör på sig ibland...

Det är sportlov och ungdomarna sover och  vi har varit hurtiga och åkt skidor. Underbart väder och skare på bondens åkrar. Varma koppen och macka när vi efter 2 timmar kom hem igen . Såg mitt första vårtecken i form av små videkissar 
Det finns hopp om livet ;) 

1 kommentar:

Blenda sa...

HEJ!!!
Vad fina dina höns är, och Omstartströjan, jag bara älskar den! Superfin, och jag är sjukt imponerad över hur du komponerar ihop den allt eftersom! Stickad nerifrån dessutom, överkurs för mig!

Vad fint inlägget om din morfar var.

Här finns ingen snö längre, det kom lite och så regnade den bort inom en vecka. Det ser härligt ut med skidtur, det var länge sen jag åkte skidor. Och halva, minst, nöjet med skidturen är nog ändå fikan, som helst ska bestå av limpmacka eller hönökaka med ost, som doppas i varm choklad... Mmmmm. :-)

Tack för din omtanke, blev rörd när jag läste ditt inlägg hos mig! Det är bra med mig, men tillvaron är lite turbulent kan man säga för närvarande. Fokus har legat på annat än stickning och bloggning de senaste månaderna (typ skilsmässa och husförsäljning osv). Känner dock att jag är på tillbakastuds nu, och har till och med startat både ny stickning och virkning under senaste veckan! :-)Inget märkvärdigt, men lusten, och tiden, att skapa något är tillbaka och det är härligt!

Ha det gott, njut av sportlovet! :-)